Evenimente

Nocturna Bibliotecilor

Data: Vineri, 26 Septembrie 2014
Ora: 18:00h
Locatia: Secțiile Bibliotecii Județene situate în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Reșița

Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” Caraș – Severin organizează, în data de 26 septembrie 2014, o serie de manifestări cultural – artistice în cadrul programului naţional „Nocturna Bibliotecilor” (program iniţiat de către Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România).

Programul se va desfășura în secțiile Bibliotecii Județene situate în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Reșița (etajul 2) între orele 18:00 – 24:00 și va cuprinde : povești pentru copii, mini – concerte, expoziții de carte și de fotografie, recital de poezie, proiecții de film, ateliere creative ( modelaj baloane, face – painting, confecționare brățări) și o tombolă cu premii.

Pe toată durata manifestării vor avea loc o serie de activităţi cu caracter permanent. Cei interesaţi vor putea afla mai multe despre profesia de bibliotecar, se pot înscrie la bibliotecă și la cursurile de iniţiere în utilizarea calculatorului şi internetului pentru seniori, pot împrumuta și returna cărți, pot face donații de carte.

Multumim voluntarilor care ni s-au alaturat deja in acestă campanie și îi așteptăm la Nocturnă pe toți cei care doresc să ne ajute, cu idei creative, să transformăm spațiul bibliotecii într-unul mai prietenos si în care să petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut.

Accesul publicului la manifestările organizate în cadrul „Nocturnei Bibliotecilor“ este gratuit.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, la o noapte inedită în bibliotecă !